top of page

Teadvusta oma tundeid, mõtteid ja käitumist - vaata sügavamale kui esmapilgul näed

Updated: Jan 21

Me elame 21. sajandil ning seljataha on jäänud sõdade aeg, kus inimesed tegelesid ellujäämise ja igapäevaste praktiliste tegevustega. Neil ei olnudvõimalik pühenduda enda sisemaailma teadvustamisele.


Tänasel päeval oleme teadlikud, et suhted ja me ise oleme olulised. Kahjuks ei oska me teadvustada, mida peaksime enda ja oma suhete kohta teadma.


Selleks, et meie elu kulgeks hästi on meil oluline teadvustada, et meie mõtetel, tunnetel, valikutel ja kogemustel on oluline roll meie elus. Mida paremini teadvustame enda tunde ja mõtte tasandit seda teadlikumad oleme oma elu elamisel.


Me kanname alateadlikult suhetesse üle kõike head, aga ka kõike seda, mis suhteid pingestab.

Mida teadlikum ollakse enda sees toimuvast, olles tähelepanelik oma mõtete, tunnete ja käitumise osas seda paremini nähakse seoseid enda sees ja endast väljaspool toimuva vahel.

Inimesed ei pööra enamasti kõigele sellele tähelepanu ennem kui on saabunud kriis. Kriis käivitab arengu. Areng võimaldab täiendada puuduolevaid oskusi ja teadmisi ning luua rahuldust pakkuvat elu.

Elu armastab selgust, rütmi, teadlikku panustamist ja mustreid.

Kõike seda on võimalik näha ja mõjutada läbi enda. Teadvustades enda käitumist ja seda mõjutavaid mõtteid ja tundeid. Teadvustamine on oma elu loomisel kõige alus.


Regulaarne aeg endale, kus mõtiskletakse oma elu üle annab hulga olulisi mõistmisi.

Lihtsamate teemade lahti mõtestamisega saab enamik inimesi kenasti hakkama. Keerulisemate teemade lahti mõtestamisel aitab sind terapeut, kes kuulab sind põhjalikult ning suunab sind märkama enamat. Toetades su oskusi ja teadmisi õpid aina enam oma elu ise parandama ja soovitud suunas looma.


Julge minna sügavuti ja uurida ennast ja oma elu detailsemalt!



70 views0 comments
bottom of page