top of page

Julge terveneda! Julge valu ja minevik vabaks lasta. Julge edasi minna!

Updated: Jan 22Pole vaja kannatada. Enda sisse teemat matta. Arvata, et Sa ei saa sellest üle. Usu mind, Sa saad. Sa suudad ja saad. Isegi kui kogu selle teekonna jooksul on tunne, et ei saa.

Terapeudina ma olen selle 10 ja rohkema aasta jooksul, mis ma olen teraapiamaailmas olnud kõrvalt näinud tervet rida tervenemise ja hakkama saamise protsesse.


Vägistamised, vanematest alkohoolikud, lähedaste enesetapud, ootamatud surmad, haigestumised, vägistamised, peksmised, petmised, insestid ja paljud teised jubedana näivad lood käivad teraapiakabinetist tihedamini läbi kui arvatakse.


Me tegeleme ja me saame koos üle. Pisarad, valu, viha ja teised tunded käivad kõige selle juurde. Samuti mõtted. "Ma ei suuda", "Ma ei jaksa enam", "Ma ei saa hingata", "Ma ei taha enam" on mõtted, mis on tugevamalt või nõrgemalt kõigi peast läbi käinud, kes oma elu traagilisi sündmusi läbi käivad, et sisse jäänud tundeid vabastada ja psüühikat tervendada. Väga tihti tunnevad nad juba paari tunni pärast kergendust ja hingavad vabamalt kui kunagi varem. Samm-sammult hakkab toimuma vabanemine. Mõni terveneb ja vabastab kiiresti, teine aeglasemalt. Igaühel on oma tempo ja aeg kuid igaüks saab hakkama.


Sinu elu paraneb märkimisväärselt kui oma läbielamisi vabastad ja seeläbi tervened. Sa tunned end energilisemana ja rohkem kohal. Rohkem endana. Elurõõm ja elutahe leiavad taas tee Su ellu.


Ma soovin kõiki julgustada - võta vastu otsus tulla teraapiakohtumisele! Võta vastu abi ja tugi ning luba endal edasi minna. Terveneda ja vabaneda sellest, mis Su sees on. Sa oled väärt parimat!


79 views0 comments

Comments


bottom of page